Étterem, Kecskemét étterem, Bagatell, torkos csütörtök

Magyar   |   English   |   Deutsch

Ízutazás Ázsia körül BOCUSE d' OR stílusban

2019. március 1.




*Amuse bouche:

Panissa Curry madras-os kacsahúslabdával, doenjang mártogatóval

*Hideg előétel:

Bárány, borjúnyelv, couscous, Garam Masala Pasco szósz és szingapúri zselés saláta

*Leves:

Soto Ayam, indonéz csirkeleves sült tésztával

*Meleg előétel:

Szecsuán-Yunnan-i hal algában készítve rák lábbal, mungóbabbal, Nam Ya curry-vel

*Főétel:

A WAGYU legjobb „vége” / pofa és lábszár-dió roll / csicseripürével, répaduettel, pácolt céklával, burgonyával, Kirin Ichiban sörszószban

*Desszert:

Kandírozott körte-sushi, juzu kaviár, sárkány gyümölcs méz-kefír puff, gránátalma


Vissza