Étterem, Kecskemét étterem, Bagatell, torkos csütörtök

Magyar   |   English   |   Deutsch

Rólunk


A Bagatell Étterem Kecskemét belvárosában, a Lestár tér 1. szám alatt, a Katona József Színház és a Városháza szomszédságában található. Az étterem egyik különlegessége, hogy két mesterszakács, Kovács Sándor és Kecskeméti Krisztián fogott össze.
A szakácsok személyesen vásárolják az alapanyagot, így mindig friss és aktuális, szezonnak vagy napszaknak megfelelő ételeket készíthetnek. A vendégekkel szinte személyes kontaktust létesítenek, így az egyéni kívánságokat is igyekeznek teljesíteni. Az étlapon elsősorban magyar ételeket találunk, de reformizálva. Ami azt jelenti, hogy az ételek modernebb tálalást, egyedi stílust kapnak. Ezek tulajdonképpen a világversenyeken látott trendeket követik. A hatalmas borválaszték akár ételhez párosítva is, minden igényt kielégít. Napi ajánlatok mellett, az aktuális ünnepi ételek is tálalásra kerülnek. Az étterem teljességét a felszolgálók szakmai tudásukkal és felkészültségükkel teszik teljessé.
Aki esetleg színház után egy könnyű vacsorára, vagy egy finom bor elfogyasztására vágyik, akkor a Bagatell Étterem kiváló választás.

Céljaink:
Szeretnénk a magyar konyha modernizálásában, frissítésében, megújításában és a meglévő értékeink megőrzésében részt venni, maradandót alkotni. Nem titkolt terveink között szerepel, hogy éttermünket, a „Bagatellt” magas szintű, precíz munkával a vendégeink legnagyobb megelégedése mellett, az ország legjobb éttermei közé juttassuk.