Étterem, Kecskemét étterem, Bagatell, torkos csütörtök

Magyar   |   English   |   Deutsch

Napi ajánlat


 

Kedves  Vendégeink,  Barátaink,  Kollégák!

 

Nagyon nehéz bármit is mondani egy hamarosan lezáruló sikertörténet végén, ezért csak a tényeket tudatom Önökkel:

2024. február 01-től a „Bagatell Étterem” befejezi működését!

A szárnyra kapott híresztelésekkel ellentétben nem csőd miatt, nem betegség miatt és nem azért,  hogy mi szétváltunk volna!

Egyszerű, kézzelfogható okok húzódnak a háttérben, mint például a magas bérköltség és bérleti díj, a mai követelményeknek alig megfelelő konyhai, éttermi infrastruktúra, a nagyon szűk termelő tér, és mivel egy társasházban található az étterem, nem minden esetben egyeztethető össze a lakóközösség nyugalmával mindaz, amivel az egység működése együtt jár! Mindezek ellenére, 14 év alatt komoly népszerűséget és sikereket éltünk meg és értünk el, melyet bizonyít a Városi hírnévtől az országos ismertségig való eljutás, több külföldi, Michelin csillagos chef dicsérő szavai, az „Év Vendéglátósai” illetve a „Prima Díj” elnyerése.

Elért sikereinket az adódó problémáink mellett is alázatos, odaadó munkával, a szakma iránt érzett szenvedéllyel értük el,  sport nyelvén kifejezve:  „Jó kört futottunk”!

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjunk Önöknek, Nektek, mindazoknak, akik megtiszteltek bennünket az itt létükkel, bízva szakmai tudásunkban, vendégszeretetünkben. Természetesen mind az, ami eddig motivált bennünket, garancia arra, hogy a jövőben is számíthatnak az általunk készített ételeinkre.

Ha minden a terveink szerint alakul, úgy az év vége felé olyan szolgáltatással fogjuk meglepni Önöket, amely gasztronómiai élmények egész sorát nyújtja.

Az új ötleteink, tervünk megvalósulásáig lehetőségünk van egy új helyszínen csoportos vendéglátásra, amelyre  - előzetes egyeztetés alapján -  tisztelettel várjuk rendeléseiket!

 

Tisztelettel és baráti üdvözlettel:  a  Chefek

 

  • Kovács Sándor                  0620/477-4141
  • Kecskeméti Krisztián       0630/963-9418